marți , 23 ianuarie 2018

10 lucruri pe care barbatii refuza sa le spuna despre ei

scared-240x240

Traim intr-o lume a socializarii online, o lume a cliseelor, a crustelor sociale, o lume in care barbatii sunt primii care se lauda atunci cand vine vorba de performantele lor.

Cu toate acestea si pentru ei exista zone tabu si pentru ei exista lucruri greu de recunoscut, majoritatea barbatilor temandu-se sa fie cunoscuti asa cum sunt.

Ei bine, editorii de la askmen.com au creionat 10 lucruri pe care barbatii refuza sa le spuna despre ei.

1. Se uita prea mult la tv
Barbatii vor sa fie activi, atractivi, spontani… Ei nu vor sa se stie despre ei ca de fapt cand sunt acasa stau in fata televizorului si nu fac nimic.

2. Nu citesc prea mult
Un alt aspect pe care barbatii incearca sa-l ascunda bine de tot. Barbatilor nu le place sa se stie ca nu prea citesc. Sigur, la unii, acest lucru se simte in momentul in care deschid gura.

3. Sotia le alege hainele
Asta e cea mai mare rusine printre barbati – sa stie prietenii ca sotia este cea care decide cum te imbraci. Si totusi se intampla in anumite cazuri…

4. Nu isi permit lucruri scumpe
Cand vine vorba despre bani, barbatii vor sa para cel putin milionari. E foarte greu sa admita ca exista destule lucruri pe care nu si le permit.

5. Nu au calatorit prea mult
Un barbat care a calatorit mai mult are mai multa experienta de viata si este mai interesant pentru femei. Cu toate acestea, daca nu ai reusit sa calatoresti prea mult nu trebuie sa te consideri inferior.

6. Nu sunt atat de interesanti
Unii barbati considera ca daca nu au niste povesti senzationale nu sunt atat de interesanti. Si daca ar fi asa, ce? E o tragedie? Este viata voastra si nu trebuie sa va rusinati cu ea.

7. Nu sunt acolo unde si-ar dori
Barbatii nu se deschid prea mult atunci cand vine vorba despre ceea ce-si doresc. Uneori, ei au tendinta de a minti cu privire la ceea ce au obtinut in viata. De cele mai multe ori barbatilor le vine greu sa recunoasca faptul ca nu au ajuns acolo unde si-au propus.

8. Nu sunt niste amanti senzationali
Cand vine vorba despre sex, lucrurile devin sensibile pentru barbati. Instinctul de vanator ii pune in competitie cu toti “colegii” lor. Asta este si motivul pentru care un barbat nu va recunoaste prea usor ca nu este un amant de senzatie.

9. Sunt gelosi pe cel mai bun prieten
Nu vor recunoaste nici morti acest lucru, desi gelozia apare de multe ori, mai ales daca cel mai bun priten are o mai mare trecere la femei, sau este mai bine pozitionat din punct de vedere profesional.

10. Se simt singuri
In ciuda iesirilor cu baietii, exista multi barbati care se simt singuri. Si le vine foarte greu sa admita acest lucru.

Check Also

De unde vine obiceiul de a ciocni paharele la petreceri?

Obiceiul de a ciocni paharele, la o petrecere, la o intalnire intre prieteni, gest insotit, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor