marți , 23 ianuarie 2018

Afacerile care merg la capacitate maxima in aceasta perioada a anului

RTEmagicC_mos-craciun-ciocolata_01.jpg

Aceasta este prerioada din an in care fabricile de jucarii, dar si in cele de ciocolata, se lucreaza fara pauza, iar atmosfera este ca intr-un Craciun etern. Muncitorii lucreaza cu zambetul pe buze pentru ca din mainile lor ies minunate figurine, unele chiar in foita de aur sau argint.

Nu doar batraneii darnici din… ciocolata belgiana stau zambitori, incolonati in bucatarie. Alaturi si-au gasit loc oameni de zapada, cizmulite cu praline, ingerasi sau felicitari dulci – toate sunt create manual si aromate cu scortisoara, migdale sau portocale. Apoi produsele sunt ambalate cu grija si trimise la clienti din toate colturile tarii.

„Anul acesta s-a cerut ceva altfel, in sensul ca s-au dorit diverse produse care sa aiba o mai mare valoare adaugata, insemnand mai multa pictura, mai multa atentie, arome mai speciale, de asemenea si incrustatii cu aur si argint”, explica Florin Balan, managerul fabricii de ciocolata.

Nu doar cei care cauta cadouri pentru cei dragi au ales surprizele dulci. Si reprezentantii companiilor care vor sa isi rasplateasca angajatii sau colaboratorii au facut comenzi din timp – inca din luna iulie.

Check Also

Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo, anuntate oficial. Sistemul de operare NU e Android

Cele doua ceasuri inteligente sunt mai subtiri si mai usoare decat cele de pana acum. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor