marți , 23 ianuarie 2018

Asus lansează hibridul Transformer Book Duet TD300 cu Windows 8.1 și Android 4.1 ce rulează în 4 moduri

Asus sunt cei care, cu fiecare ocazie specială, au decis să anunțe dispozitive multi-funcționale, capabile de a înlocui 2 sau chiar mai multe terminale dedicate. De data aceasta, în cadrul CES 2014 avem din nou parte de o premieră oferită de Asus cu modelul Transformer Book Duet.

asus-transformer-book-TD300

Linia Transformer a celor de la Asus a început să câștige din ce în ce mai mult teren, deși primele produse în această gamă au fost primite cu oarece reticiență. Deși combinația Windows – Android nu reprezintă o noutate absolută, hibridul de 13.3-inch denumit Transformer Book Duet TD300 – este primul model capabil să ruleze în quad-mode – tabletă: Windows 8.1/ Android, notebook: Windows 8.1/ Android 4.1.

Transformer Book Duet TD300

Transformer Book Duet TD300 se bazează pe o configurație de top, pentru a rula în mod eficient atât sistemul de operare Android cât și Windows 8. Dispozitivul se poate transforma cu mare ușurință din notebook în tabletă cu touchscreen și în plus este foarte ușor de manevrat și purtat. Configurația hardware nu dezamăgește în nici un fel, fiind vorba de un procesor Intel Core i7, cu 4 GB memorie RAM și 128 GB SSD – capacitate de stocare inclusă în partea tabletă. În plus, beneficiem de încă 1 TB memorie pentru stocarea fișierelor personale, suita obișnuită de conectivitate, cu USB 3.0 și 2.0, LAN, HDMI și porturi audio – incluse în dock-ul cu tastatură.

Prețul pentru acest model este estimat la 599 de dolari.

Check Also

Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo, anuntate oficial. Sistemul de operare NU e Android

Cele doua ceasuri inteligente sunt mai subtiri si mai usoare decat cele de pana acum. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor