marți , 23 ianuarie 2018

Cu stil şi cu bani puţini: îmbrăcămintea pe care nu trebuie să dai o avere

armani-jeans-fall-winter-2013

Poţi economisi bani şi în acelaşi timp să îţi cumperi haine.

Atunci când mai strâmbi din nas şi ne reproşezi că promovăm un consum excesiv al produselor care apar pe bandă rulantă, aminteşte-ţi că spuneam, chiar de multe ori, că stilul nu e moda. Şi că, cel mai important, nu e nevoie să ai prea mulţi bani ca să fii bine îmbrăcat. Ideea e să ştii cum şi de unde să economiseşti şi să îţi cumperi numai lucrurile care îţi vin cu adevărat bine.

De data asta, am făcut o listă în care trecem patru lucruri pentru care nu trebuie să plăteşti neapărat o avere.

Cămăşi casual

Într-adevăr, nu merită să faci investiţii foarte mari în cămăşile casual ori în tricourile „basic”, pentru că fac partea din categoria… consumabile. Le porţi des, le speli des şi le înlocuieşti la fel de des cu altele în dulapul tău.

Şosete şi lenjerie intimă

Îţi povesteam aici cât de important este să îţi alegi în mod corect lenjeria intimă. Dar asta nu înseamnă că trebuie să plăteşti pentru o pereche de şosete cât ai plăti pentru un ceas. Spre exemplu, când vorbim despre şosetele negre, simple, diferenţa e dată numai de calitatea materialului, aşa că nu are sens să încerci extravaganţe pe seama lor.

Cravate

La capitolul cravate poţi economisi destul de mult, pentru că ceea ce contează la ele este materialul şi nu neapărat brand-ul. Le poţi încerca în voie pe cele din mătase, spre exemplu, deşi sunt „no name”.

Curele

Cea mai folositoare curea, cea neagră, din piele, nu ar trebui să te coste prea mult. Aşa că nu cheltui prea mult atunci când îţi cumperi curele, mai ales pe cele cu catarame mari şi strălucitoare.

Check Also

Cum sa cumperi un ceas

Te-ai întrebat vreodată cam ce ceas s-ar potrivi cu un smoching? Sau ce este quartzul? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor