miercuri , 24 ianuarie 2018

Cum asortez papionul si bretelele la tinuta casual?

papion si cravata
Se ia o petrecere intre tineri, varsta este mereu importanta, si se adauga un look fresh – pantaloni gri, dintr-un material care aduce a denim, o camasa simpla, alba, papion si bretele.
Acum vine problema cititorului nostru: Ce culori poate introduce in tinuta prin prezenta papionului si a bretelelor?

Dat fiind faptul ca nu doreste sa poarte costum sau cel putin sacou, recomandarile sunt limitate. Asadar, pentru a raspunde la intrebare, la o tinuta gri cu alb, te poti juca cu ce nuante doresti tu.

Insa, ai grija ce pantofi si ce curea alegi. Poti merge pe ceva gri inchis sau maro inchis si, pentru ca tinuta sa tinda spre elegant, propunem ca bretelele sa fie negre, iar papionul sa fie colorat: albastru, rosu, mov sau verde.
tinuta casual
Dupa ceva timp, cititorul nostru s-a razgandit. Acum se ia o pereche de blugi albastru inchis, se pastreaza camasa alba si se introduce in tinuta incaltaminte ce tinde spre sport. In plus, el isi doreste ca accesoriile mentionate mai sus sa fie maro, deoarece, ne explica el, aceasta culoare se regaseste si pe tenisi.

Acum intervine o alta intrebare: Este OK daca papionul si beretelele sunt de aceeasi culoare?

Tinuta lui este una smart-casual, in niciun caz eleganta. Asadar se recomanda o alta nuanta de papion, ceva care sa scoata tinuta din monotonie, poate o combinatie de maro cu alta culoare.

Papionul poate sa fie o nuanta mai deschisa sau mai inchisa fata de bretele. Evita sa asortezi nuanta papionului cu cea a bretelelor, dar ramai in zona maro. Poti opta si pentru combinatii: maro, bleu, galben, verde sau chiar pentru un papion intr-o alta culoare, una din cele enumerate mai sus.

Verde inchis se potriveste de minune, insa mare grija la nuante. Daca papionul are verde inchis, trebuie sa ai grija ca elementul maro sa fie un ton inchis. Un bej, de exemplu, nu o sa dea la fel de bine cu un verde inchis. Opteaza pentru ton cu ton.
In final, dragul nostru cititor si-a dorit sa ii clarificam o nedumerire: trebuie oare sa poarte mereu maieu sub camasa?

La camasile deschise la culoare, in special alb, este recomandat sa porti maieu deoarece ele tind sa fie transparente – sfarcurile la vedere sunt un mare nu. Insa, daca materialul camasii este dens – nu se vede nimic prin el – atunci poti opta fara maieu.

Check Also

Bratara. Un accesoriu modern

Lasand la o parte semnificatia veche,bratara este un accesoriu modern pe care tot mai multi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor