miercuri , 24 ianuarie 2018

Cum asortezi sosetele cu tinuta?

Cum asortezi sosetele cu tinuta

Dilema pentru barbati: Ce sosete se potrivesc stilului meu vestimentar? Alegerea sosetelor potrivite tinutei, nu iti este intotdeauna la indemana. Din anumite puncte de vedere, sosetele sunt asemenea cravatei, de aceea este nevoie sa le respecti regulile pentru a nu deveni ridicol purtandu-le.

Sosetele albe

Sunt ideale pentru vestimentatia sport, dar din nefericire exista barbati care le asorteaza si altor tipuri de tinuta. Una dintre reguli este sa nu porti niciodata sosete albe cand adopti stilul office, pentru ca in general vor contrasta in mod neplacut cu nuantele inchise specifice acestuia.

Sosetele plusate

Scurte sau lungi, acestea nu trebuie asortate niciodata vestimentatiei din materiale fine si pantofilor eleganti, indiferent de temperatura de afara. Nu vor face decat sa iti eclipseze imaginea de ansamblu. Textura plina a materialului plusat va crea senzatia ca picioarele tale au fost indesate cu greu in pantofi.

Sosetele elegante

Pot fi purtate doar la pantofi eleganti. Acestea nu sunt plusate si imbraca piciorul astfel incat sa nu se observe pielea in momentul in care te asezi si esti nevoit sa iti ridici usor pantalonii. In privinta culorilor nu exista restrictii, insa nu este recomandabil sa porti toate culorile curcubeului.

Asorteaza sosetele cu pantalonii

… Nu cu pantofii! Daca ai o tinuta eleganta, culoarea sosetelor ar trebui sa fie asemanatoare cu cea a pantalonilor, pentru ca stilul adoptat sa isi pastreze fluiditatea. Daca ai la dispozitie mai multe optiuni si ai dubii, alege sosete in culori inchise.

Nu purta sosete cu sandale

Este o combinatie bizara si stupida in acelasi timp. Este ca si cum ai purta short cu sacou sau pantofi eleganti cu tricou casual. Sandalele sunt facute pentru a expune partial piciorul gol in timpul verii si asa ar trebui sa ramana. De asemenea, este recomandabil sa nu porti sosete lungi la pantaloni scurti.

Nu rula sosetele

Este un gest inestetic si infantil, care nici macar nu iti este folositor. Daca vrei ca sosetele tale sa fie mai scurte decat sunt, nu le modifica, ci cumpara-ti mai multe perechi cu lungimi si materile diferite.

Check Also

Cum sa cumperi un ceas

Te-ai întrebat vreodată cam ce ceas s-ar potrivi cu un smoching? Sau ce este quartzul? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor