miercuri , 24 ianuarie 2018

Cum sa cumperi un ceas

cum sa cumperi un ceas

Te-ai întrebat vreodată cam ce ceas s-ar potrivi cu un smoching? Sau ce este quartzul? Spirit Masculin îşi face timp pentru cel mai important accesoriu din garderoba unui bărbat.

5 termeni care te pot apropia de un profesionist al industriei

1. COMPLICAŢIE
Reprezintă orice funcţie a unui ceas, alta decât secunde, minute, ore. Poate fi un calendar anual, sau chiar şi un simplu cronometru.

2. MECANISM
Toate rotiţele şi piesele dinăuntrul ceasului, care „fac treaba să meargă”.

3. QUARTZ
Mecanismul controlat de o baterie şi de către oscilaţiile unui cristal quartz. Este mult mai precis decât alte tipuri de ceasuri, dar asta nu înseamnă că ţi-l recomandăm neapărat.

4. AUTOMAT
Un tip de ceas mecanic, care conţine o rotiţă şi un pivot care se întorc singure, la mişcarea mâinii purtătorului.

5. REZISTENT LA APĂ
Dacă ai citit pe un ceas că e rezistent la apă, nu înseamnă că trebuie să sari cu el direct în piscină. Ca să nu ai surprize, înoată sau fă duş cu el la mână doar dacă e rezistent la adâncime de 100 de metri.

Un ceas pentru fiecare ocazie

Formal
Ceasul tău ar trebui să fie la fel de sobru şi de elegant ca şi smochingul la care îl asortezi. Alege unul subşire, cu o curea neagră, din piele.

piaget-altiplano-watch-40mm

Office
Dacă vrei un ceas de zi cu zi, cea mai bună alegere este un ceas subţire, şi totuşi puternic, care se asortează la fel de bine atât cu un costum, cât şi cu jeans.

th-carrera-4

Weekend
Un ceas e ca o maşină: cu cât e mai mare, cu atât te scoate mai mult în evidenţă. Un astfel de ceas se potriveşte, evident, cu un outfit casual, nu cu o cămaşă cu butoni.

m1501207-bb42bsldch-001-1174

Sport
Este ceasul pe care îl poţi arunca fără probleme în rucsac. Poartă-l când faci jogging, ciclism, căţărări… orice. Dar, să nu te prind cu el asortat la costum, în timpul serviciului!

swiss-army-summit-xlt-mens-watch-241345

Check Also

Bratara. Un accesoriu modern

Lasand la o parte semnificatia veche,bratara este un accesoriu modern pe care tot mai multi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor