marți , 23 ianuarie 2018

Cum faci peste 500.000 de lei din dulceata, zacusca si biscuiti spritati

cum-faci-peste-500-000-de-lei-din-dulceata-zacusca-si-biscuiti-spritati_size9

Liviu Oprea, proprietarul unei bacanii din Bucuresti cu afaceri de 500.000 de lei (110.000 de euro) anul trecut, pariaza pe o dublare a afacerilor in acest an si isi propune sa ajunga la 1 mil. euro in urmatorii cinci.

„Bacania cu suflet“ este o afacere de familie care a luat nastere in 2011, ideea sotilor Oprea, Liviu si Doina, venind in urma unui vacante in nordul Ardealului, unde au descoperit bunatatea produselor traditionale romanesti.

Pe rafturile bacaniei se gasesc astazi produse traditionale din diferite colturi ale tarii, de la branzeturi si mezeluri pana la dulceturi, prajituri, dar si vinuri. Investitia in bacania de 85 de metri patrati situata in centrul Capitalei i-a costat pe cei doi antreprenori 15.000 de euro.

In 2013, cifra de afaceri a com­pa­niei a ajuns la 500.000 de lei (110.000 de euro). Cu toate ca afa­cerea nu genereaza inca profit, veniturile reusesc in prezent sa acopere cheltuielile.

Check Also

Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo, anuntate oficial. Sistemul de operare NU e Android

Cele doua ceasuri inteligente sunt mai subtiri si mai usoare decat cele de pana acum. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor