marți , 23 ianuarie 2018

Cum sa arati bine cu bretele

999624_598970093473199_232735466_n

Bretelele sunt un accesoriu sic ce a fost inventat de Albert Thurston in anul 1820 si erau purtate doar de barbati.

Astazi bretelele sunt purtate deopotriva si de femei si de barbati si sunt considerate un accesoriu ce confera stil tinutei, dar doar daca sunt alese intr-un mod inspirat.

Iata ce trebuie sa stii pentru ca tinuta ta sa nu fie clasata drept kitsch ci un trend de urmat:

– Mai intai trebuie sa gasesti niste bretele de calitate; de obicei cele mai bune sunt cele mai scumpe. Trebuie, de altfel sa te decizi unde si la ce tinuta le vei purta pentru ca ele sunt de mai multe feluri, din materiale diferite si au sisteme de prindere care nu se potrivesc la orice tinuta si deci, eveniment.

Bretelele sunt cu cleme (care se potrivesc la tinutele casual) sau cele care se prind prin nasturii de pe betele (pentru tinutele formale).

– Bretelele trebuie sa fie inguste de cca 3cm si sunt confectionate din diferite materiale. Se recomanda ca la o tinuta formala sa se foloseasca bretele inchise la culoare (de preferat negru) si care sa nu fie din materiale sintetice.

– Bretelele pot fi purtate la pantaloni, dar trebuie tinut cont ca ele reprezinta un accesoriu clasic, deci, tinuta ar trebui sa fie una clasica. Chiar daca se recomanda o tinuta clasica asta nu inseamna ca ele trebuie purtate numai la tinute formale ci se pot purta si la o pereche de pantaloni scurti simpli, fara cute, din lana.

– Camasa trebuie sa aiba guler si mansete si trebuie sa fie in contrast cu pantalonii si cu bretelele; se recomanda un model floral care sa nu fie excesiv sau o camasa cu dungi subtiri.

Check Also

Bratara. Un accesoriu modern

Lasand la o parte semnificatia veche,bratara este un accesoriu modern pe care tot mai multi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor