miercuri , 24 ianuarie 2018

Despre Noi

Mens-Winter-Fashion
Spiritmasculin.ro este format dintr-o echipa tanara pasionata in general de stil,seductie ,dezvoltare personala etc . Pe parcursul anilor de navigare pe internet am descoperit ca in media romaneasca sunt foarte multe pagini,articole,web-site-uri despre femei discriminand oarecum barbatii. De accea noi ne-am gandit sa lansam un magazine/site foarte complex dedicat barbatilor/gentlemenilor preocupati de (stil vestimentar ,dezvoltare personala ,seductie,sport,moda ,educatie) in general pentru barbatii care vor sa fie mai buni ,mai creativi,mai demni de statutul de Gentleman.

Sperăm ca voi, cititorii noştrii, să “savuraţi” din plin conţinutul Spiritmasculin.ro, noi urmând a căuta să vă “aprindem” entuziasmul cu materiale de calitate !

în Ce Credem:

Sfântă ne este datoria de a cuceri domeniile comorilor sufletului și de a ne pune pe frunte coroana bărbatului de caracter. Aceasta este o datorie sublimă, nespus de măreață, care obligă pe fiecare domn, fără excepție.

Caracterul nu este o loterie în care pică marele premiu fără niciun merit. Caracterul nu este un nume distins care se moștenște prin naștere, fără efort. Caracterul este rezultatul muncii dure, al autoformării, al înfrânării, al batăliei spirituale bărbătești.

Fiecare Gentleman, trebuie să poarte această bătălie cu perseverență, până la victoria finală.
Caracterul va fi rezultatul final al acestei bătălii.

Spiritmasculin.ro vrea să crească domni cu caracter și tineri care gândesc astfel: „Asupra mea apasă o responsabilitate uriașă, căci mă așteaptă datoria unei vieți deosebite. În sufletul meu dormitează germenii viitorului; cu îndeplinirea conștientă a datoriilor mele și cu viața mea ideală trebuie să înflăcărez, să-mi îngrijesc și să îmi modelez sufletul ca pe o floare minunată care să-si emane cu demnitate parfumul ei în societate.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor