marți , 23 ianuarie 2018

Imposibilul nu exista pentru James Arthur, castigatorul X Factor (VIDEO)

JamesArthur-2013_608x376

James Arthur este castigatorul editiei britanice X Factor din 2012, ramanand in mintea tuturor drept unul dintre cei mai talentati concurenti de pana acum.

Cu siguranta ati auzit de el si a lui piesa “Impossible”, hit-ul de anul trecut care s-a auzit peste tot: la radio, la televizor, pe computer sau pe telefon.

Interesant este insa ca piesa originala “Impossible” a fost lansata in 2010 si ii apartine cantaretei Shontelle, insa James Arthur este cel care a facut-o mai cunoscuta prin interpretarea sa in cadrul concursului, astfel hit-ul anului 2013 fiind, de fapt, un cover.

Tanarul de 25 de ani a demonstrat ca talentul conteaza cel mai mult, inainte de toate. Interpretarea lui a depasit 45 de milioane de vizualizari pe YouTube, iar numarul fanilor a crescut si el pe masura.

Britanicul a recunoscut ca i-a fost greu sa treaca la viata de vedeta, dar a reusit sa se adapteze: “Nu stiam sigur cum sa gestionez trecerea de la a fi un nimeni la a deveni cineva care are un tel. Eram atat de obosit. Toata lumea voia ceva de la mine. In familia mea, nu eram niciodata de admirat si, brusc, am devenit atat de potrivit pentru toata lumea. M-am gandit sa ma omor, dar nu o voi face vreodata pentru ca sora mea mai mica ma priveste ca pe un exemplu”.

Recent cantaretul a lansat propria piesa Recovery

Check Also

Paradoxul barbierului

Paradoxul barbierului, o varianta comuna a paradoxului lui Russel (Bertrand Russell, matematician, filozof si moralist …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor