marți , 23 ianuarie 2018

Noua tableta Lenovo Yoga Tablet a fost lansată și în România

Astăzi, în cadrul unui eveniment desfășurat în barul Entourage din Centrul Vechi, București, cei de la Lenovo au prezentat noua tabletă Lenovo Yoga Tablet. Aceasta este prima tabletă multi-modală din lume, și se poate folosi în 3 moduri: Stand, Hold sau Tilt.

Lenovo Yoga Tablet

1

Locația aleasă nu s-a dovedit a fi cea mai bună alegere, în special datorită dimensiunilor mici ale acesteia. De asemenea, momentul de stand-up-comedy de la începutul evenimentului nu a fost ceva care să încânte audiența foarte mult. Revenind la scopul acestui eveniment, și anume lansarea tabletei Lenovo Yoga, accentul s-a pus pe o prezentare simplă și nu pe una detaliată care să ne prezinte toate funcțiile și caracteristicile pe care le încorporează.

2

Am putut admira doar modelul de 8 inch, iar din primele impresii făcute pot spune că tableta impresionează prin talia foarte subțire, materialele folosite, calitatea display-ului și greutatea foarte scăzută. Acest model integrează un display de 8 inch HD 1280×800 pixeli, suport multitouch și un unghi de vizualizare de 178 grade.

3

Procesorul prezent este un MTK quad-core de 1.2 GHz, dispunem de 1 GB RAM, 16 sau 32GB de stocare, și posibilitatea de a atașa un card microSD de până la 64 GB. Avem o cameră foto principală de 5 megapixeli, și una secundară de 1.6 megapixeli. Puteți să achiziționați fie varianta doar cu WiFi, fie varianta cu WiFi+ 3G. Yoga Tablet cu display de 8 inch măsoară 7.3 mm în grosime și cântărește 401 grame (WiFi), sau 405 grame (3G), iar bateria de 6000 mAh încorporată în cilindrul de la bază promite o autonomie de până la 16 ore în modul WiFi.

Modelul de 10 inch dispune de un display de 10.1 inch HD și o baterie de 9000 mAh, restul specificațiilor fiind comune pentru ambele variante. Aceasta măsoară 8.1 mm și cântărește 605 grame (WiFi) sau 610 grame (3G). Momentan tableta se găsește doar în varianta cu Wifi, iar prețurile pot fi consultate mai jos.

Pretul lui Lenovo Yoga Tablet 8 inch 16 GB este de 1350 roni iar modelul de 10.1 inch este mai scump cu 200 roni adica 1550 roni.

 

Check Also

Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo, anuntate oficial. Sistemul de operare NU e Android

Cele doua ceasuri inteligente sunt mai subtiri si mai usoare decat cele de pana acum. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor