marți , 23 ianuarie 2018

NVIDIA Shield, buturuga mica ce ar putea rasturna PlayStation 4 si Xbox One

nvidia-shield-buturuga-mica-ce-ar-putea-rasturna-playstation-4-si-xbox-one_1_size1

Gadgetul care promite o experienta de gaming aproape completa, permitand rularea jocurilor de pe PC, dar si a oricaror aplicatii Android, a fost prezentat oficial la Bucuresti

Ultimul an a fost intens pentru gamerii de toate tipurile, aducand pe piata produse precum PlayStation 4, Xbox One sau NVIDIA Shield, care se intrec in dotari harware si in jocuri cu greutate. In ecuatia aceasta, NVIDIA Shield pare un outsider. E un gadget dubios ca structura si concept, care insa promite sa iti aduca cele mai bune experiente nu doar din zona Android, cat si din zona PC, permitandu-ti sa joci orice titlul prin streaming, fara lag.

In noiembrie, reprezentantii NVIDIA au venit la Bucuresti sa-si prezinte oficial gadgetul. Luciano Alibrandi, director de comunicare corporatista, si Ben Berraondo, PR Manager GeForce & Consumer Desktop Products NVIDIA, au vorbit despre avantajele gadgetului cu care se mandresc cel mai mult, dar si despre lansarile cu care isi vor surprinde fanii la targurile de tehnologie din primele luni ale lui 2014.

De ce si-ar lua cineva Shield, in conditiile in care exista pe piata e adevarat, la un pret mai mare, PlayStation 4 si Xbox One?
Ben Berraondo: Sunt dispozitive foarte diferite pentru utilizatori foarte diferiti. Ca sa dau un exemplu prost, mi-am comandat PS4 si e pe drum. Tipul de utilizator care ar folosi Shield e foarte probabil sa aiba nu doar PC, ci si consola. Pe console nu e disponibil streamingul in modul in care il oferim noi.
Luciano Alibrandi: Shield nu e o consola. E ceva diferit. Ai acces la mii de jocuri, e o platforma deschisa, spre deosebire de consola, unde trebuie sa cumperi anumite jocuri. Un alt avantaj tine de portabilitate. Poti accesa jocuri standard Android optimizate pentru Tegra. Acoperim un spectru mare de jocuri. Apoi, pentru ca e un dispozitiv cu Android in forma pura, poti face o multime de alte lucruri pe el. Poti urmari filmulete timp de 20 de ore. Raspunsul e foarte simplu: continutul. Strategia e sa facem continutul cat se poate de accesibil. Cealalta parte a strategiei este ca lumea se muta in cloud. Toti se muta in cloud. GPU-urile sunt foarte bune la unele lucruri. Cand pui asa ceva pe un server, poti faci lucuri uimitoare.

 

Check Also

Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo, anuntate oficial. Sistemul de operare NU e Android

Cele doua ceasuri inteligente sunt mai subtiri si mai usoare decat cele de pana acum. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor