marți , 23 ianuarie 2018

Samsung Galaxy S5 specificatii si lansare

samsung-galaxy-s5-ce-artificii-si-ce-specificatii-va-avea-telefonul-samsung-posteaza-o-imagine_3_size1

Smartphone-ul se va lansa in seara de 24 februarie la Bacelona.

Samsung Galaxy S5 se va lansa in mai putin de doua saptamani, la Barcelona, in cadrul unui eveniment denumit de companie „Unpacked 5”. Samsung a dorit sa ne reaminteasca faptul ca noul smartphone de top se va lansa pe 24 februarie printr-o imagine postata pe Twitter.

Vedem cateva feature-uri pe care ar putea sa le aiba telefonul. Vedem ca smartphone-ul va avea viteza mare de download/upload, ca va putea fi folosit afara probabil in moduri noi sau ca ne va stimula productivitatea.

BgLauGQCMAANsdz

Pe 24 februarie, toata lumea asteapta lansarea lui Samsung Galaxy S5, inca compania nu a spus oficial ca este vorba despre acest telefon. Cu toate acestea, publicatiile de profil din intreaga lume au presupus ca invitatiile se refera la lansarea varfului de gama.

Intre timp, zvonurile legate de Samsung Galaxy S5 continua sa curga, si a aparut chiar si o asa-zisa poza cu cutia in care va veni smartphone-ul. Iar pe cutie gasim cateva specificatii care se potrivesc cu ce stiam pana acum.

samsung-galaxy-s5-ce-artificii-si-ce-specificatii-va-avea-telefonul-samsung-posteaza-o-imagine

Samsung Galaxy S5 ar urma sa aiba procesor quad-core la 2,5GHz, LTE Cat. 5 (150Mbps) si 3 GB de RAM. Ecranul ar urma sa aiba 5,25 inch la rezolutia 2560x1600p, de unde reiese o densitate de pixeli pe inch de 560.

Specificatiile lui Samsung Galaxy S5 continua cu o camera foto de 20MP care filmeaza la 1080p. baterie de 3000mAh si Android 4.4 KitKat.

Check Also

Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo, anuntate oficial. Sistemul de operare NU e Android

Cele doua ceasuri inteligente sunt mai subtiri si mai usoare decat cele de pana acum. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor