miercuri , 24 ianuarie 2018

Sondaj despre sex: Cele mai des intalnite fantezii si cele mai folosite locuri pentru sex

sex adevarat

Unele dintre cele mai surprinzatoare lucruri despre sex le afli din sondaje. O cercetare la care au participat 500 de persoane din New York ( Statele Unite) a relevat o multime de informatii interesante. Cate dintre informatiile relevate de un sondaj despre sex pot fi folosite, ramane la latitudinea fiecarei persoane in parte.

Unii prefera sa faca amor in taxi

Intr-un sondaj de opinie despre sex, 46% dintre respondenti au marturisit ca au facut dragoste pe bancheta din spate a unui taxi. In vreme ce 9% dintre participantii la studiu au spus ca s-au iubit intr-o toaleta publica. 31% au povestit cum au facut amor intr-o masina si 18% au recunoscut ca au facut sex intr-un parc. „Am mers direct in toaleta unui restaurant am facut dragoste si apoi am plecat. Nici macar n-am comandat o bautura ceva”, a povestit pentru New York Post o femeie in varsta de 29 de ani.

Altora le place sa fie legati in timp ce fac sex

69% dintre respondenti au spus ca au fost legati, plesniti sau au practicat forme mai violente de sex. Altii 15% au recunoscut ca n-au inca experiente de acest gen, insa n-ar avea nimic de obiectat in cazul in care li s-ar propune asa ceva.

Pippa Middleton face parte din fanteziile barbatilor
pippa-middleton-red-bday

Multi barbati au recunoscut ca si-ar dori o aventura cu Pippa Middleton nu mai putin de 55 % dintre ei avand fantezii cu ea, in timp ce Kate a fost aleasa de doar 45% dintre participantii la sondaj. Si nu in ultimul rand, 69% dintre respondenti considera ca sexul este echivalent cu calcatul stramb, in timp ce 30% nu sunt de acord cu aceasta perceptie.

Sexul in grup are din ce in ce mai multi adepti

De asemenea, sondajul a relevat faptul ca 43% au spus ca ies cu mai multi parteneri in aceeasi perioada de timp. Ba mai mult, le place foarte mult aceasta situatie. Iar 55% au recunoscut ca fac sex in grup pentru ca „este cea mai tare experienta pe care o poti avea din punct de vedere sexual”.

„Am scos o fata super tare in oras si am luat cina, dupa care am mers acasa la ea si am facut dragoste. Dupa care m-am intors la restaurant si am convins chelnerita care mai devreme ne servise cina sa facem sex. Astfel ca in aceeasi noapte m-am culcat cu doua femei superbe”, a dezvaluit un barbat de 52 de ani. (Sursa: mid-day.com)

Check Also

5 erori ale bărbaţilor in calea seductiei unei femei

Pentru bărbaţi, femeile au reprezentat mereu un subiect interesant. De fapt, pentru bărbaţi, diferitele tehnici …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor