marți , 23 ianuarie 2018

Un telefon misterios îşi face apariţia pe pagina oficială Microsoft Xbox Music

Oricât de bizar ar părea am descoperit pe pagina oficială a celor de la Microsoft, cea dedicată lui Xbox Music un terminal mobil de origini necunoscute. Modelul poate fi admirat în imaginea de mai jos şi ar putea fi un Surface Phone.

surface-phone

Interesant e că nu vedem nici un producător menţionat aici, dar zona superioară a ecranului ne arată că avem de-a face cu un device Android. Teoria unui Surface Phone cu Android e la fel de imposibilă ca şi cea a unui iPhone cu Windows Phone. Cu toate acestea întrebarea rămâne: ce este acest device?

Explicaţia cea mai simplă e că avem de-a face cu un simplu mockup, un prototip, un şablon de telefon standard pe care să ruleze Xbox Music. Sau am putea avea de-a face cu un device nelansat încă, poate un Samsung, dacă ne luăm după design. Cel mai ciudat aspect al acestui telefon îl reprezintă butoanele sale fizice, 3 la număr şi toate de dimensiuni mari.

Se întâmplă rar ca un telefon Android să aibă buton pentru camera şi în nici un caz nu e atât de mare. Ce să fie acest model misterios? Îl regăsim şi într-o altă imagine pe site-ul Xbox Music, cea de mai jos, dar de această dată cu buton Windows.

Check Also

Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo, anuntate oficial. Sistemul de operare NU e Android

Cele doua ceasuri inteligente sunt mai subtiri si mai usoare decat cele de pana acum. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor